sannaisabells

Sanna Isabell

Babyshower för Kajsa

Igår var jag iväg på en så mysig babyshower för fina Kajsa som är beräknad ca 6 veckor innan mig!

Kajsa är Olles barndomskompis fästmö som jag lärt känna genom alla år vi hållt ihop. Våran relation till varandra har väl varit lite upp och ner då vi inte alltid varit helt överens med saker om man säger så, haha. Men lite så ska det vara, man kan ju inte alltid hålla med om allt och jag älskar människor som kan säga ifrån.

Jag är verkligen så lycklig för deras skull och ser fram emot att få träffa deras lilla flicka. Dom kommer bli en så fin liten familj! Väldigt roligt att vi är beräknade så pass nära varandra också. Vi sa lite på skoj att vi skulle tajma nästa bebis och så blir det ju faktiskt också❣️

Så oerhört fina bakelser!

Kolla in dom små mini fötterna.

Blöjtårta

Macarones

Tårtan var ju helt magiskt fin!

Alltså kolla!

Cakepops!

Popcorn

Fina Kajsa som verkligen strålar.

About to pop.

Synd att man inte kan äta tårtan och ha den kvar på samma gång.

Så jäkla fin blöjvagn.

Babyshowers måste ju vara bland dom mysigaste tillställningarna som finns. Bara sån jäkla lycka och massa gulliga saker överallt. Vi fikade, körde lekar och kikade när Kajsa öppnade alla fina paket, bara jag som verkligen älskar att kolla på när folk öppnar paket?

Efter babyshowern kom Olle och Lily och hämtade mig och resten av dagen spenderades hemma med familjen. Vi åt schnitzel som blivit en av mina nya favorit rätter och mös framför TVn. Exakt en sån dag som behövdes efter lite jobbigare dagar. Får ju inte heller glömma att jag gick in i vecka 28 och en gravid-update kommer ikväll eller imorgon.

Hoppas eran lördag var lika mysig som min! ✨

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannaisabells

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. kajsa

  Så glad över att du kom och tack för dom fina presenterna, bilderna och dom fina orden💗🙏🏻
  Tur att vi alla växer och blir klokare hela tiden haha💓 Idag tror jag inte vi skulle gå in på såna diskussioner vi kunde göra förr 😅 två starka personligheter helt enkelt 🙂
  Wow vecka 28 känns verkligen som att du börjar komma ikapp mig nu🤭

  1. sannaisabells
   sannaisabells

   Bara så mysigt att vara där❣️ Haha men verkligen, och det tror inte jag heller 😅 Definitivt två starka personligheter 🙌🏻 Hahaha men du ploppar ju snart, fattar ingenting! 😍😍

stats