sannaisabells

Sanna Isabell

Date-night & giftemål

Igår var det 3 år sedan Olle gick ner på knä i Grekland och jag fick äntligen säga “Ja” tusen gånger om❣️

Vi spenderade dagen med en fika hos våra vänner som håller på att bygga sitt alldeles egna hus. Dom bygger alltså allt själva, från grunden och det som var klart var verkligen såsåsåå fint. Så imponerad! Och nu blev jag ännu mer taggad på att renovera här hemma då vi fick massa inspo.

På kvällen när Leon somnat fick Lily lite mamma & pappa tid. Vi njöt av kvällsolen, åt chark, drack lite rödvin och badade i poolen. Så mysigt!

Efter att även Lily somnat hade jag och Olle en liten date-night. Olle lagade middag, så gott kött med potatisgratäng, mozzarellasallad och kryddsmör. Sedan satt vi ute, drack ett glas vin och pratade lite tills att Leon började böka och ville ha närhet. Då förflyttade vi oss till sovrummet och kikade på en hel film tillsammans, den ni!

Måste börja ha såna där små mini-dejter efter att barnen har somnat oftare. Så himla viktigt och mysigt. Vi har pysslat och donat så mycket hemma för att sedan mest stupa i sängen på kvällarna. Men fler dejter nu när vi börjar komma i fas med hemmet är vårat mål!

Får även en del frågor om vi inte ska gifta oss snart?

Först och främst har ingen av oss känt någon stress över att gifta oss direkt bara för att vi förlovade oss. Vi har dessutom haft fullt upp med att vara gravida och ta hand om barn, så det där med bröllop har inte varit någon prio. Jag har också alltid haft en dröm om att mina barn ska vara med på mitt bröllop.

Ett bröllop, som vi vill ha det, kostar även en hel del pengar och vi vill inte ha något halvdant, utan när den stora dagen kommer, vill vi att det ska vara som vi drömt om. Nu har vi däremot kommit på ett ställe där vi båda skulle vilja gifta oss på, där det inte behöver kosta en förmögenhet att vara. Vi ska undersöka saken närmare!

Min stora dröm hade varit att gifta oss nästa sommar då vi har 10-års jubileum då, men tyvärr tror vi inte att vi kommer ha råd tills dess. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! 💍

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannaisabells

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats