sannaisabells

Sanna Isabell

En dag med mycket förvärkar

Godkväll ❣️

Här är en helt slut preggomama kan jag säga. Fortfarande noll sömn för min del om nätterna och inatt fick jag nog ihop max 2h. Så typiskt då Lily faktiskt sov en hel natt utan uppvak… Men det som är så skönt nu när Lily är tillbaka på förskolan är att jag faktiskt har tid till att sova på dagen. Jag somnade om direkt när hon gått och sov ända till 12.00. Det är alltså typ 4 timmar, så behövligt! Även fast jag fortfarande kände mig som en zombie…

När jag sen gick upp åt jag frukost/lunch, tog en dusch och skulle göra mig i ordning för att hämta Lily. Men när jag skulle klä på mig fick jag rejäla förvärkar, hela livmodern spände sig, fick tryck nedåt, ryggen började smärta och det ilade ända ner i tårna. Började nästan bli orolig att förlossningen skulle starta men efter att jag vilat ett tag försvann dom. Dock sitter det fortfarande kvar som en molande värk i kroppen. Blev iallafall ingen hämtning av Lily då jag behövde vila, så Olle fick hämta istället. Sån tur att han jobbar i närheten av föris och kan ta med sig sitt jobb hem när det krisar. Guld värt!

Känner hur min kropp förbereder förlossning från topp till tå nu och det blir spännande att se när han väljer att titta ut. Jag har en känsla av att det kommer vara innan BF iallafall. Gissar på nån gång i vecka 9, precis i slutet av februari eller början på mars! Har en liten gissningslek på min senaste bild på Instagram och där har flest personer gissat på 10e mars. Som sagt väldigt spännande att se när det blir! Jag hoppas iallafall innerligt att han vill stanna tills han är färdigbakad och imorgon ska jag ringa och prata lite med min barnmorska om mina värkar… Kanske be om att ta en titt på livmodertappen igen.

Är helt slut efter denna dag även fast jag mestadels bara vilat, men det tar så på krafterna att ha ont. Satt i badkaret i en timme för att jag inte orkade ta mig upp och då noterade jag även hur jag börjat läcka massa bröstmjölk nu, haha. Jaa det märks att förlossningen börjar närma sig som sagt!

Nu ska jag sova och hoppas på en bättre dag imorgon, godnatt! ✨

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannaisabells

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats