sannaisabells

Sanna Isabell

En rensad garderob och gudmorshäng

Hej finisar ❣️

Tack och lov vaknade jag upp igår med mer energi och mindre värkar. Dock efter en sömnlös natt igen, denna gång inte på grund av graviditeten utan för att Lily var orolig. Är nog bara att vänja sig med det där, om det inte är den ena så är det den andra, haha.

Som planerat kom Mimmi över hit lagom till lunch och hade köpt med sig sallader från Panini, mums! För mig känns det alltid lite lustigt att träffa vänner utan att ha Lily med nu för tiden. Oj vad mycket man hinner prata om helt plötsligt när inte fokus ligger på Lily hela tiden. Så mysigt att få lite egentid sådär och faktiskt hinna lyssna ordentligt på vad som sägs. Blev en ganska lång catch up innan vi började med dagens mål; Att rensa min garderob!

Röjde ut varenda plagg jag ägde och gud vad mycket kläder jag äger som jag helt glömt bort. Jag har ju pendlat mycket i storlek de senaste två åren eftersom jag varit gravid, återhämtat mig från graviditet och nu är gravid igen… Därav väldigt kaosigt och spridda storlekar, haha. Kollade på alla mina jeans och undrade hur jag fått plats i dom men minns att jag tänkte samma när jag var gravid med Lily och sen nån månad senare kunde jag ha på mig dom igen. Galet! Det jag undrade mest när jag kollade igenom allt var varför jag sparat på så mycket trasigt eller missfärgat, haha. T.ex en helt hålig mjukisdress, kläder fulla med målarfärg, sönder noppriga tröjor… Brukar alltid tänka “Jag kanske har användning för detta nån gång” men Mimmi hjälpte mig att kasta sånt eftersom att det där med att jag kommer använda en hålig och dessutom för liten mjukisdress är en lögn. Så jäkla skönt att ha det gjort!

Nu är allt som hänger på galgarna sorterat i färgordning.

Och lådorna går att stänga igen! I lådorna är mestadels kläder som är för små för tillfället.

Mimmi hängde även på och hämtade Lily. Hon blev lite chockad över hur pass “jobbigt” det faktiskt är att ta sig till förskolan och förstod att det är tungt för mig som gravid att ta mig dit varje dag. Och det är det verkligen, särskilt när det är så pass halt ute som det är nu. Det var väldigt skönt med sällskap dit och så roligt att få visa upp förskolan. Vi är dock inte helt nöjda med förskolan och Mimmi förstod även där anledningen… Lily blev så glad när vi kom men hon vet liksom inte vart hon ska ta sig till, så glädjen blir ofta till gråt när man hämtar. Eller gråt i ena sekunden och skratt och kramar i andra.

Hemma sen busade Lily med sin gudmor hela eftermiddagen och var så lycklig. Hon lärde sig även att säga “Mimmi” och ropade efter henne flera gånger. Det värmer verkligen ens hjärta att se sitt barn leka med sin bästa vän, det är en helt magisk och nästan lite overklig känsla! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannaisabells

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats