sannaisabells

Sanna Isabell

Friska!

Godkväll fina❣️

Äntligen kan jag skriva ett inlägg och säga att vi är friska, sånna inlägg har verkligen varit sällsynta på senaste. Ibland undrar jag hur fasiken jag inte gått in i väggen efter den jobbiga graviditeten, infekterade livmodern och alla dessa jäkla sjukdomar på den enorma sömnbristen… Sen ser jag på mina barn, blir fylld av kärlek och energi och förstår att det är på grund av dom som man inte hamnat där. Dom tar mycket energi men dom ger så mycket mer, älsklingar!

Vem får inte energi av att vakna brevid den här liksom?

Att vi är friska betyder att vi återgått till vardagen igen. Lily är på förskolan, Olle jobbar och jag och Leon är hemma.

Lily har varit lite ledsen vid lämningarna så här efter att ha varit sjuk länge. Det känns jobbigt att veta att hon varit ledsen men dom säger att hon blivit glad sen direkt. Dom berättar alltid om hur glad hon är, att hon äter MÄNGDER, lägger sig duktigt på vilan och är väldigt imponerade av hur hon anpassat sig till att vara där så fort. Man märker och hör att hon trivs och det känns så bra, och wow vad hon lär sig nya saker varje dag!

Leons mage är så mycket bättre och han har blivit en riktigt lycklig bebis. Jollrar massa, ler mycket och ett litet skratt ljud har börjat komma. Däremot har han sömnproblem, alltså verkligen…

Han sover nästan ingenting om dagarna, så varje dag går ut på att vagga, vagga, vagga. Han somnar, vaknar, somnar, vaknar. Han ÄR trött men så fort han somnat vaknar han igen och jag förstår inte varför. Det måste vara jättejobbigt för honom också att inte kunna sova ordentligt. Jag tror att han snittat på ca 1h sömn under en dag på senaste. Förstår ni hur lite det är för en så liten bebis? Och det spelar liksom ingen roll vart han sover, har testat vagn, sele, säng, babysitter, på mig, han vaknar lika fort vad man än gör. Någon som varit med om samma? Tips? Hoppas på att det är en fas som snart är över, tur att han är glad för det mesta trots bristande sömn. Ska höra med BVC imorgon iallafall.

Idag har vi iallafall gjort lite annat än att bara vagga, Leon har nämligen äntligen fått träffa sin flickvän Mollie för första gången! Vi har längtat så efter att få vara friska så att vi skulle få träffa henne. Mollie är 5 veckor äldre än Leon och hans mamma Kajsa har jag lärt känna via Olle, då Olle är barndomsvän med pappan till Mollie. Riktigt roligt att vi nu fått barn så nära varandra och det är helt underbart att ha kunnat stötta varandra i graviditet och bebistid.

Jag lagade kycklingsallad till lunch, Kajsa tog med kakor till fika, bebisarna spanade in varandra och åt lite på varandras händer och självklart blev dom kära direkt.

När Lily kom hem från förskolan var även hon glad över finbesöket vi hade idag. Hon trivdes så bra ihop med Kajsa och Mollie och var inte alls blyg. Älskar verkligen när jag ser Lily trygg ihop med andra människor, den känslan är obeskrivlig! Tack för idag ♥️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannaisabells

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. kajsa

    Såå gosiga små bebisar😍 Tack själva för idag, vi hade det så kul och Mollie längtar redan efter sin pojkvän igen👏🏻💖💖

stats