sannaisabells

Sanna Isabell

Helgplaner

Halloj friyay,

Fast tyvärr känner jag inte riktigt den där fredagskänslan idag. Jag blev dunderförkyld under natten och Leon hade magknip hela natten… Den kombon är sådär halvkul och jag behöver nog inte ens berätta hur slut jag är, haha.

Men det var bara att bita ihop, kasta i sig Alvedon, dricka mängder med kaffe och försöka få i sig lite mat imorse. Man kan ju inte sjukanmäla sig från att vara mamma! Sen är ju Lily ledig varje fredag så det är alltid extra fullt ös denna dag. Hon har även gått runt och sagt att “mamma är sjuk i huvudet” idag, det låter ju sådär halv bra… Men jag råkade säga att jag var sjuk och hade ont i huvudet så får väl skylla mig själv, haha.

Just nu sover iallafall båda barnen här brevid mig i “mammas säng” som Lily säger. Olle jobbar inne på kontoret nästan varje kväll så Lily tror nu att detta bara är min säng, haha. Och idag jobbar Olle hemifrån så att han finns här om det krisar, det känns väldigt lyxigt att kunna göra så ibland. Särskilt dagar som denna!

Självklart är jag dock väldigt glad över att det är fredag ändå, jag älskar fredagar och vi har massa saker som vi har planerat att fixa i helgen. Problemet är väl mest hur tiden ska räcka till, till att göra allt, men om man verkligen vill klarar man allt. Det är verkligen mitt motto här i livet! Minns ni programmet “Ingenting är omöjligt”? Det är så typiskt min inställning (Bara jag fått i mig mat & kaffe, annars är det “Allt i livet är omöjligt”).

Denna helg är planen att:

 • Handla brädor & färg
 • Börja platsbygga hallbänk och hylla
 • Måla om i hall och en del av vardagsrummet
 • Baka saffransskorpor (Så gott och en perfekt luciapresent till fröknarna på föris) vill ni ha recept?
 • Fira barnens kusin Denise som fyllt FJORTON år (Om hon & jag mår bättre)
 • Designa om våran nya tv-bänk lite (om jag hittar den träskiva jag vill ha)
 • Sätta upp ljusslinga i busken
 • Sätta upp fågelholk och fågelmat i äppelträdet
 • Pynta granen kanske, eller är det för tidigt?

Vissa av punkterna blir uppdrag från Nissen till Lily att hjälpa till med, och vissa av punkterna blir uppdrag från mig till Olle att hjälpa till med. Dock är det faktiskt jag som är den händige här hemma om jag får säga det själv, haha. Och jag är dundertaggad på att äntligen få fixa hallen, för just nu är det ingen ordning alls och det blir ett stressmoment varje morgon. Vill ni se resultatet sen?

Detta fick Lily’s fröknar förra året, tänkte mig något liknande i år!

Och här är en bild på förra årets julbak bara för att det ser så jävla gott ut!

Hoppas att ni får en fin helg ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannaisabells

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E

  Inte är det för tidigt att pynta granen, det är redan gjort här hemma😊 skönt att ha det gjort och myskänslan är på topp!

  1. sannaisabells
   sannaisabells

   Så mysigt med julgran… Jag håller med, men det gör inte Olle 😅 Nästa helg åker den upp iallafall 😍

stats