sannaisabells

Sanna Isabell

Leon 2-månader❣️

Grattis min älskade son på 2-månaders dagen ❣️

Tiden har gått så fort samtidigt som den gått så långsamt? Konstigt när det blir så! Känns som att Leon alltid funnits här… Tror det också beror på att vi varit med om mycket sedan han föddes. Starten med min infektion i livmodern där jag och Leon blev inlagda på sjukhus, flytten, flyttstöket, 2 besök på akuten och byte av förskola på Lily. Mycket har förändrats sedan han kom!

Han har även blivit så stor på så kort tid i och med hur snabbt han växer. Min lilla bebis försvann på en sekund. Det blir också så konstigt när han är så stor då man ibland glömmer bort att han faktiskt bara är 8 veckor. Känns som att jag håller i en 6 månaders bebis ibland och jag förstår ändå min tanke med det när jag kollade upp hur gammal Lily var vid samma vikt som Leon har nu, hon var 5.5 månader! Hans längd är lite mer “rimlig” iallafall då han är lika lång som Lily var när hon var ca 3 månader, haha.

Så nu undrar säkert ni hur lång han är och hur mycket han egentligen väger?

Vid senaste besöket på BVC i onsdags hade han en längd på: 60 cm och en vikt på: 6575g!

I och med hans snabba viktökning har han, som sagt, mycket magknip tyvärr… Vissa dagar är det värre än andra, men annars är han så mysig och påminner om en liten kattunge när han burrar in sig i en och nästan spinner, haha. Kanske är därför Lily kallar honom “Kattis” och säger att han har tassar.

Dom dagar magen är åt det bättre hållet får man se många leenden, det roligaste han vet just nu är den vita bänken över skötbädden? Den kan han ligga och le åt länge och ingen förstår vad det är som är så roligt, men det är ju bra att han kan roa sig åt den eftersom vi inte hunnit fixa fint där ännu, haha. Dock blir han lack om man råkar skymma hans syn från de saker han inspekterar, vilket kan vara lite oklart ibland. Han är riktigt nyfiken av sig!

Han har även lärt sig att rulla från mage till rygg för några veckor sedan och det gör han nästan direkt när man lagt honom på mage…

Weeey! Ser för övrigt ut som han är på fyllefest, hahah…

Annars är han en bebis liksom, sover, skriker, pruttar, rapar, har svårt att bajsa, kikar, ler, är mammig och äter en hel del!

Fasiken vad jag älskar honom ♥️

Helt off topic, men gud vad jag har svårt att säga att jag älskar honom utan att nämna att jag också älskar hans syster. Vill liksom alltid lägga till det om jag säger att jag älskar någon av dom, att jag älskar den andra också… men detta inlägg handlar ju om Leon, haha. Någon som känner igen sig och fattar vad jag menar?
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannaisabells

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats