sannaisabells

Sanna Isabell

Livet, livet, livet

Hej min älskade blogg, jag har saknat dig❣️

Livet har varit väldigt upp och ner på senaste som ni kanske har förstått. Jag har varit så galet trött, haft konstant migrän, haft det stressigt med sjukdomar, ovisshet om varför Leon mår som han gör, bråkig bebismage, jobbiga saker runt omkring har inträffat, och ja, allt sånt skit som hör livet till ibland. Självklart har vi haft många fina och underbara stunder där emellan, men energin till annat än barnen har liksom inte riktigt funnits där.
Men *peppar, peppar ta i trä* känns det som att det börjar lätta lite och jag vill så gärna skriva av mig här i bloggen igen så ska försöka finna tid.

Vad har hänt sedan sist?

Leon – Är nu 7-månader, är INTE mjölkprotein allergisk, kan kravla sig fram, kan sitta utan stöd, säger “Maaam-mmaaa”, äter mer och mer mat (MATVRAK!), är oftast social och glad, älskar att springa runt i sin gåstol, är en riktig roffare som roffar åt sig allt han ser och sover fortfarande sämst.

Men viktigast av allt, vi har fått svar! Efter massa läkarbesök fram och tillbaka, röntgen av hans lungor och tillsist en slang genom näsan och ner i halsen på stackaren, fick vi svar på varför han andas och låter som han gör.

Han har något som heter Laryngomalaci. Vad fasiken är det tänker ni? Jo, det är så att hans brosk i strupen är för mjukt, vilket gör att luftvägarna sjunker ihop och blir trängre vid inandning. Detta är för honom helt ofarligt eftersom han inte är så pass besvärad att han inte äter och kommer troligtvis växa bort innan han är 2år. Däremot är det obehagligt för honom såklart och det stör ju honom, särskilt vid förkylning, men ändå inte så pass mycket att en operation är på tal. Vilket känns jätteskönt att han slipper och väldigt skönt för oss att kunna släppa på orostankar över att det ska vara farligt.

Han har även atopiskhud samt troligtvis astma och reflux… Men magen börjar bli bättre iallafall och det är helt underbart! ❤️

Min älskade lilla drömprins!

Lily- Lily, min Lily min älskade lilla (stora) Lily. Hon växer för varje dag och imponerar på mig hela tiden. Hon är så jävla cool!

Hon har en enorm humor, ett stort ordförråd, världens vackraste sångröst, är så galet omtänksam, hjälpsam, en bra kompis, världens bästa storasyster, har rolig fantasi, älskar mat och är inte rädd att testa nya smaker, är enormt kärleksfull, älskar närhet och är envis som få.

På förskolan trivs hon och har tydligen tagit till sig en omhändertagande roll. Hon tar hand om dom yngre, hjälper till, har koll på vems saker som är vems, när saker och ting ska göras och tycker att rätt ska vara rätt. Hemma leker hon också mycket lekar där hon tar hand om dockor, sin bror, mig och Olle. Vaggar vagnar, lagar mat, hämtar nappar, nattar, vyssar och sjunger. Hon älskar även att dansa och busar en hel del!

Att gunga är även livet!

Jag- Är fortfarande hur trött som helst då Leon oftast vaknar minst en gång i timmen och tar morgon vid 05. Men har på något konstigt vis haft en del energi de senaste veckorna ändå. Dock har denna vecka varit hemsk då jag satte in en hormonspiral i måndags och har haft fruktansvärt ont från och till sedan dess. Men har hört att det kan göra galet ont i två veckor så får hålla ut lite och annars får jag gå tillbaka och kolla så att den sitter rätt!

Jag drömmer nästan varje natt om att jag måste fly och rädda barnen från tidvattenvågor och får panik. Googlade lite på det idag, då jag tycker att det är intressant att tyda drömmar. Där stog det att det ofta är när man har alldeles för mycket i huvudet, mycket känslor och känner stress man drömmer sådant. Det stämmer så bra, för det är exakt så jag känner. Det har bara varit FÖR MYCKET med ALLT. Det var fakiskt det som ledde mig tillbaka hit till bloggen idag. För här kan jag skriva av mig lite av alla dessa känslor även om jag långt ifrån kan skriva om allt tyvärr…

I övrigt har jag haft lite egentid på senaste där jag bland annat firat min födelsedag. För jag har ju faktiskt fyllt TJUGOSJU, vart tog tiden vägen? Det var iallafall så himla kul och så himla välbehövligt!

Men detta får räcka för mig för idag, för nu har båda barnen precis somnat och jag ska umgås med Olle lite. Vi har ungefär haft 0% tid för varandra på senaste!

Hoppas att jag har några läsare kvar och att ni mår superduper. HÖRS ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannaisabells

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats