sannaisabells

Sanna Isabell

Lyckans dag

Hejhopp,

Hur mår ni? Själv är jag rädd för att det är en ny förkylning på g här hemma. Barnen är lite snoriga och min hals började skava här på kvällskvisten. Håller tummarna för att vi slipper bli sjuka så här snabbt inpå förra sjukdomen,… För vi blev PRECIS friska. Barnen har precis ätit klart sina antibiotikakurer och jag blev frisk från förkylning i förrgår! Dock sa dom på akuten förra veckan att man åker på 2 infektioner i MÅNADEN när man har två små hemma… Vi får väl se helt enkelt!

Jag är däremot väldigt tacksam över att vi är friska i övrigt, lite förkylningar, öroninflammationer, magsjukor osv är ju ingeting med tanke på hur mycket hemska sjukdomar det faktiskt finns här i världen. Och just tacksamhet har jag känt så mycket av idag, det har varit en sån där dag där jag njutit av allt och känt så mycket glädje. Tittat på mina barn, på Olle, på Pluto och bara tagit in stunderna, älskat så att hjärtat nästan spricker, gosat så att dom nästan gått sönder. En lyckans dag!

Egentligen har vi inte gjort något direkt speciellt idag. Jag har donat i Leons rum som börjar ta sig ordentligt, städat, busat en massa med Leon, hämtat ut lite paket på coop, promenerat med Pluto, hämtat Lily från föris och efter föris lekte Lily med en kompis från föris/gården. Dom leker i princip varje dag efter förskolan och tar oftast sällskap till förskolan, känns lite som att dom sitter ihop, och det är så gulligt, haha. Det är även perfekt då dom också har hund så Pluto fick leka av sig i hundrastgården.

En liten sneakpeak på Leon’s rum

När vi kom hem hade Nisse byggt en hopphage till sig själv och en till Lily. Lily tyckte att det var roligt och hela familjen hoppade hage innan middagen. Efter middagen badade jag ihop med barnen och det var så himla mysigt, dom busade för fullt och vi plaskade som tokar. Sedan direkt ner i pyjamaserna, dricka välling och säga godnatt. Mina skatter 🙏🏻

Nisses hopphagar

På kvällen har jag och Olle haft lite tid till att planera inför julen och fixa med lite julklappar, vi har bland annat kollat igenom alla bilder jag tagit sedan Lily föddes, alltså det är MÅNGA. Fan vilka underbara stunder man fått uppleva ändå. Nu ligger jag dock här helt utslagen i sängen och ser så mycket fram emot att sova. Jag är trött och tacksam, jävligt tacksam! Älskar sönder min lilla familj!

Godnatt ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannaisabells

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats