sannaisabells

Sanna Isabell

Sedan jag blev mamma…

Godkväll hörrni ❣️

Klockan 18.30 satte jag på mig pyjamasen denna fredag och är så taggad på att snart få sova. Lite skillnad från tiden innan man fick barn. Klockan 18.30 en solig fredag hade jag antagligen precis fixat mig för en utekväll med ett glas vin i handen. Att ens fundera över att gå och lägga sig en fredag som denna hade inte funnit på världskartan, oavsett hur trött jag var. Men saker och ting förändras när man fått barn, inte sant?

Sedan jag blev mamma;

 • Älskar jag hemmakvällar med familjen. En perfekt fredag för mig är god mat och massa snacks framför TVn.
 • Har jag lärt mig vilka mina riktiga vänner är. “Want to found out who your real Friends are? Have kids!”
 • Firar jag när jag ser en bajsig blöja. Med två barn som har haft svårt att bajsa är en bajsig blöja som att hitta guld.
 • Har jag lärt mig hur viktig jag själv är. Tidigare struntade jag i mitt mående men nu försöker jag hjälpa mig själv att må bra.
 • Uppskattar jag egentid. Förr avskydde jag att vara ensam, nu kan jag tycka att det är riktigt skönt.
 • Tycker jag att det är lyx att hunnit äta upp min mat. Det är inte ofta man hinner det med två små…
 • Tar jag vara på de få timmar jag får sova. Sömn är en bristvara nu och varje minut räknas.
 • Shoppar jag hellre kläder till någon annan än mig själv. Att handla barnkläder är ju för roligt, visst?
 • Är det en MARDRÖM att bli sjuk. Förut kunde jag ibland tycka det var lite mysigt då man kunde ligga och kurera sig i sängen framför en film. Nu blir det ett jäkla kalabalik om man är sjuk, man har inte tid att återhämta sig och man oroar sig för att smitta barnen. Man kan inte direkt sjukskriva sig från att vara mamma…
 • Är jag en höjdare på multitasking! Jag har alltid varit bra på att göra många saker samtidigt men nu är jag EXPERT.
 • Är det samma känsla som att gå på bio när man lyckas titta på en film, haha. Just nu är filmtittande väldigt sällsynt!
 • Har jag hittat meningen med mitt liv. Mina barn är mitt allt och jag älskar dom så mycket att jag nästan går sönder. Dom är LIVET!
 • Uppskattar jag min kropp. Den är fantastisk, den har skapat mina barn!
 • Har jag blivit trygg i mig själv. Jag bryr mig inte längre vad folk tycker utan jag tror på mig själv.
 • Är jag mycket lyckligare! Vem kan inte vara lycklig när man har så fina barn?
 • Sätter jag på mig en gul pyjamas klockan 18.30 en solig fredag!

Denna lista skulle nog kunnat göras oändligt lång insåg jag nu, haha. Men nu ska jag SOVA! Är något enormt trött då nattens sömn blev extra kaos då Lily åkt på någon magsjuka… visst har vi tur med sjukdomar just nu?

Godnatt 🌟

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannaisabells

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats