sannaisabells

Sanna Isabell

Veckan som gått

Tjolahej tjolahopp,

Veckorna bara rullar förbi i all världens fart. Jag har inte ens hängt med att det blivit oktober och nu är det liksom snart november och om 2 månader är det jul, hur gick det ens till?

Denna vecka har verkligen varit som en bergodalbanna i alla inblandades mående, humör och inte minst hemmets renlighet.

Måndagen började jag, som jag nästan alltid börjar måndagarna nu för tiden, med storstädning. Förut var fredagar min städdag men nu när båda barnen är hemma på fredagar så det är en omöjlighet att ha ett rent hem då kan jag säga, haha. Men att börja veckan med nystädat är ju så jädra skönt det med, typ bästa starten på veckan! Vid 15 hämtar jag Lily på måndagar, men är nästan alltid lite för taggad på att hämta hem henne om jag ändå bara är hemma så brukar smita ner lite tidigare än så… Hon är alltid lite sådär extra trött när det är måndag så blev mest hem, gosa, laga middag och sedan i sängs!

tisdagen drog jag och Leon till Nacka Forum för att möta upp Kajsa och Mollie. Dom hade högläsning för bebbar inne på biblioteket (som vi dock fattade var den var försent) och en liten myshörna för barn, så vi hängde lite i myshörnan. Sedan shopping och fika såklart! Lily var i stort behov av nya gummistövlar, så det fick hon, samt ett par jättefina ribbade leggings från Zara, jag ÄLSKAR Zaras barnavdelning. Annars höll jag mig nog ganska bra från att shoppa, har shoppingstopp för tillfället, hehe. Lily blev iallafall så glad när jag hämtade henne på förskolan med hennes nya turkosa stövlar och skulle direkt sätta på sig dom!

onsdagen vaknade barnen upp och var supersnoriga, så Lily fick stanna hemma från förskolan. Så här pigg var jag:

Och hängde med två huliganer hela dagen… Men det gick bra och var en riktigt mysig dag faktiskt. Vi lekte massa, gosade ännu mer, vilade ihop och inte minst bakade chokladbollar a la Lily!

Lily tyckte att strösslet både var roligast och godast.

Viktigt att alla har mycket plåster tycker Lily, både människor och leksaker!

Torsdagen var inte lika rolig, båda barnen var på allmänt gnälligt humör och ville ha min uppmärksamhet samtidigt. Fan vad man känner sig otillräcklig då, fler armar och knän tack!
Nu när Leon kan ta sig dit han vill själv kravlar han ofta upp i mitt knä och det har Lily börjat bli svartsjuk på, så när hon ser att han är på väg skyndar hon sig dit för att vara där före och vill inte riktigt dela med sig alla gånger. I övrigt är det så mycket lättare att vara själv med dom nu än vad det har varit tidigare. För det mesta har vi jätteskoj ihop och barnen älskar varandra!

Bilden är från måndagen men representerar torsdagen så mycket bättre 😅

fredagen var barnen alldeles för pigga för att bara vara hemma. Kajsa tipsade om att Brisak (en affär här på Värmdö) hade julpremiär så vi drog dit tillsammans med henne och Mollie. Alltså wow vilken butik om man ska köpa julpynt alltså, dom hade ju verkligen inte sparat in på något, haha. Den var så mysigt och kändes lite som att komma till Nordpolen! Inte för att jag vet hur det känns, menmen…

Tyvärr filmade jag mest men några bilder fick jag allt:

Lily tyckte att allt var fint och spännande och hade svårt att hålla fingrarna i styr…

Efter julfeelingen på Brisak blev vi hungriga så vi drog och åt lunch på McDonald’s.
McDonald’s med 2 bebisar och en trotsig 2 åring, hur ska det sluta tänkte vi? Men det gick faktiskt hur bra som helst!

När vi kom hem igen var det så himla fint höstväder, så vi spenderade eftermiddagen med lek på gården och en liten promenad i skogen. På kvällen åt vi pizza och när barnen somnat blev det idol för hela slanten! Jäklar vad Tusse var GRYM, men jag hejar på Dao, vem hejar ni på?

För övrigt kan jag säga att det var ett riktigt bombnedslag här hemma efter denna vecka, leksaker ÖVERALLT och hur mycket tvätt som helst! Som sagt, omöjligt att hålla det städat när man är ensam med två små...

Så i helgen har vi rensat, städat, sorterat, pantat, slängt saker och tvättat! Vi har även såklart gjort lite skojiga saker som att leka i parken och haft både barnens farfar och farmor på besök.

Sen har vi i vanlig ordning kramats en MASSA. Dock slutade detta gos med en rejäl fläskläpp och blödande mun för mig då Lily råkade sparka mig när jag skulle äta upp hennes fot… Jag själv råkade använda nagellacksborttagningsmedel som mascaraborttagning också så såg sådär lagom snygg ut!

Hoppas att ni haft en mysig helg ✨

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sannaisabells

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats